Cricut MAKER 3

3.699,00 kr.
Tax shipping
Inkl. moms

HUSK AT TILKØBE SKÆREMÅTTER  DA DER IKKE ER NOGEN MED I KASSEN, OG DE BRUGES TIL ALT ANDET END CRICUT SMART MATERIALER.

Fantastisk maskine med tons af muligheder :) 

Den nye MAKER kan med Cricut-smart-materialer skære uden måtte, og op til 3,6 m lange filer. Maskinen skærer også i dobbelt tempo af eksisterende Maker model. Man skal dog stadig bruge skæremåtter til andre materialer og små rester.

Vælg varer du vil have med

Der skal bruges skæremåtter til maskinen. Vælg her

På lager – leveringstid 1-3 hverdage (hvis bestilt inden kl. 14:30)
Beskrivelse

Den nye Maker 3 kan som tidligere modeller skære i over 300 forskellige materialer, fra stof, papir, shiboard, balsa træ, læder mm, men den kan også ved brug af Cricut-smart-materialer skære uden måtte, så man kan skære filer på helt op til 3,6 m

Den nye model kan bruge samme knive og spidser som den eksisterende model.

Cricut er en gennemtænkt, lækker. elegant og super brugervenlig. Maskinen kan lave næsten alt, skære pap, vinyl, strygefolier og træ mm i helt op til 2.4 mm tykkelse. Man kan ligeledes tegne eller smelte metalfolier på f.eks papir og læder.

Cricut Maker er en helt unik skæremaskine fordi der er så mange forskellige knive og spidser der skiftes super let. Der findes forskellige knive og spidser, falseknive, debos, gravering, stiblehjul mm. Desuden kan man montere forskellige penne til at tegne med + man kan tilslutte Quil Penne system der smelter metal folie super professionelt på papir, læder mm. Klik her og se gennemgang af knive og spidser med eksempler på hvad man kan lave.

Er man helt nybegynder og ikke har nogle værtøjer, anbefaler vi at man køber en rulle som denne,  og et af de forskellige værkstøjsæt med. Her det store sæt incl papirskærer der også har en falsespids både til maskinen og papirksæreren og her basis sættet med picker og skraber, eller det helt lille Joy sæt. Så har man nogle gode værktøjer og hvad man skal bruge for for at komme godt i gang.

Cricut Maker betjenes af Cricut softwaret "cricut Design space" der er meget enkelt at bruge. Den kan betjenest fra Mobil, tablet eller computer med Bluetooth. Man kan lave former og tekst i programmet eller tage billeder med mobilen man laver om til skærefiler. Der ligger også over 3000 gratis filer i designspace og ved månedligt abonnement har man adgang til over 200.000 filer og over 100 skirfter  og projekter.  Det kan være en god måde at starte ved at tage de gratis 30 dage man kan få.

Man kan også let importere filer/SVG fra andre tegneprogrammer som Illustrator, Inkscape eller Slhouette Studio.

Der er rigtig meget inspiration på YouTube og især Angie Holden har rigtig mange tips og tricks og inspiration til Cricut, se hendes youtube kanal her

Og så anbefaler vi selvfølgelig at melde sig ind i vores Facebook gruppe "CRICUT for ALLE" hvor man kan få inspiration, dele sine projekter og spørge om hjælp.

I kassen får du:

  • Cricut Maker 3 maskine
  • Premium Fine-Point Blade + Housing
  • Velkomst kort
  • USB cable
  • Power adapter
  • Gratis 1 måneds prøve abonnement Cricut Access (for new subscribers)
  • 100 ready-to-make projects
   Materialer til prøve skæring


  PS. Der er ingen skæremåtte eller tusch med den nye maskine, det skal tilkøbes.
  Man skal også bruge måtte til materialepakken, ligesom man stadig skal bruge måtte til alt andet en smart materials og rester af smart materials man gerne vil bruge (med andre ord, en skæremåtte er stadig et must).

.

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv