Om MAKERstudio

MAKERstudio er en dansk webshhop med fuldt EU Cricut sortiment.
Man kan altid får hjælpe og vejledning, både før, under og efter køb. I begyndelsen kan det virke meget uoverskueligt hvilken maskine man skal vælge, eller hvilke knive der er de rigtige. Man kan se forskellige guides og vejledninger her på bloggen der ligger her i shoppen, og der kommer løbende flere indlæg.
Man er også altid velkommen til at skrive og komme forbi til demo på Frederiksberg og se maskiner og prøver.

For at se mere, få inspiration eller hjælp har vi en facebookgruppe Cricut for Alle
Man kan også følge med på Instagram og Facebook 

PERSONEN BAG SHOPPEN
Jeg er uddannet textildesigner med mange års erfaring indenfor digitalt design og textil print. Jeg har arbejdet som designer i USA i 10 år. Jeg elsker maskiner og at producere mine egne ting som jeg laver i mit firmanavn BUGIstudio. Udover i min webshop sælger jeg mine ting i butikken KAPAU i Gothersgade i København, en design butik jeg deler med 16 andre designere.

Efter at have luret på Amerikanske Cricut de sidste gange jeg har været i USA, tog jeg sommer 2019 “tilløb” ved at køb en varmemåtte med hjem ( jeg drømte om en Easypress til Europæisk stik, men det havde de jo ikke). Da jeg kom hjem ledte jeg efter varmepressen herhjemme men uden held. Jeg brugte flere dage på You Tube (slog min teenage dreng i You Tube tid) og blev også fristet af Maker maskinen, fordi jeg elsker at eksperimenterer med alle mulige materialer.
Jeg har altid elsket maskiner og har i over 10 år haft en stor japansk skæremaskine, men den kan ikke skære i træ og andre spændende materialer. Og pludselig havde jeg købt både Maker og Easypress og masser af tilbehør. Og så har det ellers udviklet sig ret hurtigt derfra, jeg blev Cricut forhandler og fik travlt under den første Corona nedlukninger.
Først havde jeg kun Crciut Maker maskinen med lidt tilbehør på min BUGIstudio webshop, men på få måneder blev efterspørgslen så stor at jeg 1. juli 2020 åbnede en hel ny webshop MAKERstudio.dk, kun med Cricut Maskiner og tilbehør. Jeg elsker stadig at lave forsøg og prøve nye ting på maskinerne, som jeg er SÅ glad for.

Bedste gennemskærende hilsener :)

-Helle Abild, textildesigner og maskin-entusiast
MAKERstudio
Gustav Johansens vej 5 
DK-2000 Frederiksberg 

CVR 15128402

LIDT OM CRICUT 

CRICUT er et amerikansk brand af skæremaskiner og varmepresser + en masse lækkert tilbehør.

MAKERstudio forhandler alt i Cricut maskiner, tilbehør og materialer der findes på det Europæiske marked. Der er stadig masser af ting man kun kan købe i USA.
Udover webshop har jeg også lavet en inspirations blog med eksempler, guides og vejledninger der ligger inde i shoppen her.

Der er 3 modeller af skæremaskiner, lille søde Joy, Cricut explorer og Cricut Maker som er den stærkeste maskine der kan skære i over 500 forskellige materialer i en tykkelse op til 2,4 mm. Alle tre maskiner skærer, tegner mm fra softwaret Cricut Design Space.

Cricut Design Space Software virker både fra mobil, tablet og computer og er let at bruge. Man kan også importere SVG filer fra andre programmer som for eksempel Adobe Illustrator.

Cricut har også lavet en ny serie tuscher og folier de kalder “infusible ink” som i virkeligheden er det samme som dye-sub eller sublimerings blæk. Sublimerings blæk virker kun på polyestermaterialer, men står super flot. Man kan købe mange produkter bla krus der har en overflade til denne farvetype. Jeg har en printer med denne farvetype, men har man ikke det er det smart at man kan skære i deres infusible ink folier og sætte det på sportstøj, krus mm. Ved omkring 200 grader bliver farven til en gasart der binder i polyestermaterialet, står super flot og vaskes ikke af.

Hvis man arbejder med textilfolier er der i Cricut serien nogle utrolig smarte varmepresser der hedder Easypress. De fylder ikke meget og kan let tages med i en taske. Easypress kan bruges til at presse mange forskellige ting. Den lille mini presse kan man feks bruge hvis man vil dekorere sko, kasketter og mindre ting.
I USA er der et kæmpe netværk omkring Cricut og mange Facebook grupper hvor man kan blive inspireret eller spørge om hjælp. Der er også et hav af YouTubere der laver Cricut demonstrationer. Jeg har er også lavet en Facebook gruppe “Cricut for Alle” hvor brugere og interesserede kan dele erfaringer og få hjælp. Alle er velkomne her.

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv