Om MAKERstudio

MAKERstudio er en webshop forhandler forskellige maskiner og materialer til kreative projekter.
Jeg har langsomt udvidet fra en enkelt skæremaskiner til printere, folier og sublimerings produkter jeg selv importerer og har i dag over 500 varenumre i shoppen.
I webshoppen er der også en inspirations blog med eksempler, den ligger her.

Jeg er dansk ambassadør for Amerikanske Cricut, og har alle deres produkter der sælges i Europa, skæremaskiner, varmepresser og materialer. Ca 2 gange om måneden holder jeg live "show and tell" for Cricut på Zoom, hvor det er ganske gratis at deltage.

Jeg er også blevet Epson forhandler, men har kun valgt et lille udvalg af de printere jeg mener er med bedst kvalitet blæk mm; en sublimarings printer og 3 andre modeller af høj kvalitet til at printe flotte farver og detaljer.

Udover webshoppen har jeg åbnet showroom, demo og kursus lokaler på Peter Bangsvej 112. Der er åbent efter aftale eller på skiftende tidspunkter. Tidspunkterne kan hver fredag des på min FB/instagram eller i min Fb gruppe.
Følg med på Facebook og Instagram 

I min facebook gruppe kan man altid få hjælp og vejledning og der poster jeg altid nyheder eller opdatering af software mm og øverst under "Udvalgte" ligger bla en startguide og en masse nyttige information, link til gruppen: Cricut for Alle

Hvem står bag webshoppen:

Det gør jeg, Helle Abild textil designer og maskin-entusiast.

Jeg er uddannet textil designer fra Danmarks DesignSkole og Kunstakademiets afdeling for Møbel og Rum.  Jeg har arbejdet 10 år som designer i USA, undervist i digital design og digital textil print på designskoler forskellige steder i verden, samt alle designskoler i Danmark, mine design har været udstillet mange forskellige steder bla på charlottenborg og Design Museet i Bredgade.

Jeg har arbejdet med mange store firmaer i USA og er stadig beta tester for Adobe på deres Illustrator program som jeg elsker. 
Jeg har altid været vild med maskiner, og muligheden for at kunne producere mine egne ting. Jeg prøver stadig at nå at lave lidt engang imellem, og deler Design butikken KAPAU i Gothersgade med 14 DESIGN kolleger + jeg designer og trykker nogle forskellige produkter til Rundetaarns gavebutik.  

Jeg prøver altid at hjælpe, vejlede og inspirere mine kunder, f.eks deler jeg hver fredag et projekt jeg har designet som inspiration, disse projekter kan ses på min blog og forsiden af min webshop har altid skiftende billeder af ting jeg har lavet, så man kan se den mange muligheder.

Man er altid velkommen til at kontakte mig, og bedste måde er via messenger her 

Bedste krea hilsener :)

-Helle Abild

MAKERstudio
Peter Bangs Vej 112
DK-2000 Frederiksberg 

CVR 15128402

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv