EPSON ECOTANK ET-8550

5.399,00 kr.
Tax shipping
Inkl. moms

Den perfekte printer til dine krea projekter, cake toppers, æsker, klistermærker mm. Printeren er en A3 printer og kan også åbne bag til så man kan printe tykkere ting den kan køre igennem printeren uden at skulle bukkes, bla Cricuts klistermærke papir. Printeren kan printe på materialer op til 1,3 mm

EcoTank A3+-fotoprinter. Udskriv enestående fotos i op til A3+-størrelse med denne trådløse multifunktionsprinter med 6 farver til kreative entusiaster.Slip din kreativitet løs med imponerende A3+-fotos og dokumenter til en utrolig lav pris pr. side. Udskriv kopiér og scan nemt ved hjælp af den imponerende 109 cm farvetouchskærm 5‑vejsmediehåndtering og det innovative blæksystem med seks farver.

NB!! klik her og gå på Epsons side og udfyld for forlænget garanti

Der kan forekomme forlænget leveringstid
Varenr.: E - C11CJ21401
Beskrivelse

NøglefunktionerClaria ET Premium-blæk i seks farver Udskriv A3+-farvebilleder til kant og imponerende sort-hvide fotos.Udskrivning til ultralav pris Udskriver op til 2.300 fotos i høj kvalitet med et sæt blækflasker1.Moderne tilslutningsmuligheder Wi-Fi Wi-Fi Direct Ethernet og Apple AirPrint aktiveret.Til arbejde og fritid A4- og fotostørrelsespapirbakker plus to A3+-arkfødninger bagpå til tykkere medier.Dobbeltsidet udskrivning (kun A4-størrelse) Udskriv skarp tekst på A3+- og A4-dokumenter med sort pigmentblæk.

.

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv