Personlige skæreindstillinger

Hvert nyt materialer kræver at man lige tester hvordan maskinen skærer. Jeg har arbejdet med nogle meget små skæringer i karton, og der kan det være en fordel at skære mindre hårdt, og af to gange frem for et hårdt tryk, fordi det kan rive i papiret.

Jeg har efter nogle forsøg fundet nogle indstillinger der virker rigtig godt til mit papir og karton ,og dem har jeg gemt. Ligeledes har jeg gemt en indstilling til sukkerpapir jeg har skåret i til kagepynt.

Det er hurtig og let at lave indstillingerne. Man kan lave indstillinger til "Fine point" og "Deep cut kniven" der bruges både til Cricut Maker og Cricut Explore Air. Man kan også gemme settings til "rotary blade" til Maker maskinen, MEN På nuværende tidspunkt kan man desværre ikke lave "custom settings" til "knife blade" kniven til Cricut Maker, men de siger det kommer.

LAV OG GEM EN INDSTILLING

Tryk make it til det design du er klar til at skære. De 10 materialer man har valgt som favoritter kommer op først. Tryk oppe i højre hjørne på "browse materials"Derefter kommer "all materials" op hvor man også kan søge i kategorier. Men nu scroller man ned til nedereste venstre hjørne.I nederste venstre hjørne vælger man "material settings"Under "material settings" kan man se skæretrykket på alle de gemte materialer, og hvor mange gange de skærer, det kan man også få brug for hvis man leder efter en setting til et bestemt materiale.

Men for at lave nyt materiale går man helt ned i venstre hjørne. Man har dog også mulighed for at rette i nogle af de eksisterende settings ved at trykke på "edit"


Klik "add new materials " og lav et navn


Vælg nu hvilken kniv der skal laves settings til


Vælg hvor mange gange kniven skal kører , fra 1-9 gange er muligt


Derefter gemmer man, og har nu har man en custom indstilling. Man kan så vælge den som favorit ,så den er en af de ti der altid kommer op.


Her er 3 af de 10 favorit indstillinger personlige indstillinger. Man kan sagtens have flere der bare ligger sammen med de andre materialer som man kan finde ved at "browse materials"

Her nogle gemte settings

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv