design space

Strygemærker er praktisk til mange forskellige ting, det er bare om at være kreativ :)

Det er hurtigt at åbne Cricut Design Space på mobil, tablet eller computer og skrive nogle ting og derefter trykke på den grønne "do it" og så skærer maskinen. Alle 3 modeller fra lille Joy til den store Maker bruger samme software, man vælger bare hvilken maskine man arbejder på og programmet vil automatisk vise de rette størrelser måtter og indstillinger.

joy
Den helt perfekte duo til lige præcis strygemærker er lille Cricut Joy og mini Easypress varmepressen. Man kan bruge alle folier på en skæremåtte, men bruger man Cricuts smart foil behøver man ingen måtte og kan skære op til 6 m. Designet kan dog kun være 1,2 m (som er ret langt) og det kan så gentages og til 6 m. Bredden er kun 13,9 cm, men man kan lave en lang bort.

pille
For mig er en god folie en hvor man kan hive det hele af i et stykke. Nogen gange synes jeg desværre jeg får noget folier der knækker meget let, så kan det blive ret langsommeligt.

mærker
Man kan sætte mærker i alt, størrelser, navne eller hvad man ellers drømmer om.

mini pressen

Jeg er blevet rigtig glad for minipressen til nakkemærker i mine t-shirts og andre småting, her navne til under strømperne som jeg er begyndt på. jeg blev så træt af alle de enlige næsten ens sorte strømper i vasketøjskurven. Indtil videre holder mærkerne forbløffende godt til brug og i vask.

livepool

Liverpools slogan passer jo perfekt til enlige strømer ;) og så vandt de mesterskabet i år.

Så er der skåret et helt ark mærker på Cricut Makeren...pillet og klar til 9 par srømper.

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv