Skær kagepynt i sukkerpapir

Jeg elsker at eksperimentere med nye materialer. Her har jeg skåret pynt i sukkerpapir. Jeg har brugt Den sorte Deep cut kniv der virker både til Cricut Maker og Cricut Explore Air 2.

Opskriften til kagen er på min madblog BUGInamnam, så det er bare om at gå i gang, den er let at lave.

Sukkerpapir er primært til at printe på, hvis man har en printer der printer med frugtfarve. Jeg har ikke sådan en printer så jeg har bare skåret figurer og mønstre ud. Hvis man har en printer og vil skære sine print ud skal man bruge samme teknik som når man laver klistermærker. Jeg har lavet en klistermærke guide her.

Sukkerarkene kommer klæbet på et ark plastik, så reelt kan man jo godt lægge dem direkte på skæremåtten. Jeg valgte dog først at sætte et stort 40x60 stykke kageplast på min skæremåtte, derefter tapede jeg sukkerarket fast i siderne.

Sukkerpapir kan købes i online bagebutikker.

Husk det er på eget ansvar når man kaster sig ud i materialer der ikke er på Cricuts liste over materialer. Men det er meget tyndt og jeg var ikke så bekymret for det.

SÅDAN GØR DU:

Gør alle elementer klar i Design Space. Jer tænker man skal holde det lidt enkelt. Hvis kniven skal køre meget frem og tilbage med små detaljer tror jeg sukkerarket  bliver ødelagt.

Lav prøve med indstillingerne. Jeg forsøgte lidt forskellige og synes Deep Cut kniven og tryk 120 virkede godt. Alle maskiner er jo lidt forskellige skal man huske, så lav en test.
Her kan du se mere detaljeret hvordan man gemmer egne indstillinger. 


Her er at enkelte blade


Her alle delene til kagen

Placer pynten direkte i smørcremen (pas på, man får let chokolade på de hvide ark)

Jeg testede også mit mosail motiv jeg har brugt på t-shirt og kort


Flot ser det jo ud


Trekanterne fra designet har jeg brugt på siden af kagen.

Produkter nævnt i artiklen

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv