Torsdags Tennis

Så fik jeg endelig afleveret kasketter til mit torsdags tennishold, jeg ville vente til alle var der, men da det var sidste gang tog vi billedet selvom vi manglede en :) . De havde selv valgt en farve de godt kunne lide, men vidste ikke hvad det var til.

Jeg har brugt Cricuts strygefolie og kasketpressen.....og mit bedste tip er at man skal huske at presse kasketten først, hvilket faktisk er en del af presse instruktionen hvis man bruger varme appen, den indstiller og forklare det hele og sender til varmepressen.

Det kan måske også være en fordel med en kasket der ikke har søm i midten. Cricuts egen kasket er meget nemmere og at trykke på end disse, fordi de her var ret kraftige i det, dvs sømmen også bliver mere markant, men Cricuts grå er meget tyndere og da jeg lavede Fars dags tennis kasketten jeg delte, tænkte jeg slet ikke på sømmenJeg har brugt filen med fars tennis kasket jeg har delt før og ændret teksten, filen ligger på min Design Space profil her


Jeg har lavet buet skrift bag på, "Lækker baghånd" er noget vores træner siger og det synes jeg bare var super sjovt, så nu har vi det alle inc træner på en kasket :)


Det var lidt svært at ramme den rigtige runding, men det lykkedes efter et par forsøg.


En hel kollektion :)


kasketter i 4 farver


Grøn


Blå


close up 

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv