Label skrevet med tusch

Her et personligt label jeg har lavet til min hjemmelavede pasta, teksten er skrevet med tusch. Der findes både dette brune papir, sølv, guld, sort og hvid label papir til at skrive på.

Jeg har brugt offset for at får skæringen rundt om pastaen i bunden.....OG her er DS lidt sjovt, for først søgte jeg efter tegnede elementer, der er en del pasta tegninger, men ikke denne slags flad bred pasta, så jeg endte med at søge på "curly ribbon" altså krøllet bånd....MEN når man så har valgt noget der er tegnet vil DS ikke altid bruge offset, jeg ved ikke hvorfor. Så jeg gik tilbage i DS og fandt samme fil som skærefil og brugte den til at lave offset, og brugte så stadig den tegnede version i mit endelige label da jeg havde fået det omrids jeg gerne ville havel

Filen ligger på min design Space profil her og man kan selvfølgelig selv ændre teksten.
Jeg har testet både de meget fine 0.3 tuscher jeg synes ser rigtig godt ud og 0,8 glitter tuscherne


Begge versioner 


Her de tynde tuscher


Og 0,8 glitter


Jeg har lavet dem på Joy, men alle maskiner kan lave dem, men lige disse smalle label ark er virkelig geniale til Joy synes jeg.....havde det været chokolader havde jeg nok brugt det blanke guld folie istedet.

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv