Silkebånd med tekst


Jeg har altid godt kunne lide at lave personlige gaver og ting, lige meget om det er glade ting eller triste ting. Så da jeg for nylig var til begravelse hos en af mine venner, lavede jeg selvfølgelig både kort og bånd til bårebuketten.

Jeg kan godt lide sølv. og havde købt forskellige farver bredt bånd. Båndet er polyester og kan sagtens tåle varme, og hvis det er lyse bånd kan man også bruge sublimering. Og jeg vil jo lige nævne, at man kan jo også lave personlige og festlige gavebånd til andre anledninger.

Jeg har brugt skriften "Billion dreams" fra Design Space


Her klar til at blive presset på.


Jeg tog så båndende med hen til blosmterdamen som bandt dem på bårebuketten. 
For et år siden lavede jeg også en hvor jeg brugte både sølv og guld skrift.

Produkter nævnt i artiklen

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv