Perlerplader og Easypress

Jeg har lavet et lille sommerhusprojekt som opvarmning til Halloween, jeg har taget Hama perler og Easypress mini med. Mange bruger de 2 større Easypresser til at stryge perler med, men jeg kunne kun lige overskue at tage mini pressen med i toget. Jeg kan så sige at Mini Easypressen virkede super godt.

Jeg endte med at freestyle mit spøgelse, men kigge først hvad jeg kunne finde på nettet til at lave perlemønstre med, jeg havde jo en tegning jeg ville bruge...jeg fandt to små gratis online programmer, og der findes en del man kan dowloade......begge programmer kan omdanne en tegning, men syntes faktisk den funktion hvor man kan tegne i firkanter var den sjovest.


Programmet er her 
Der er også dette Pixel Beads hvor man uploade et billede, indstille antallet af perler og farver


Mit græskar er i neon orange og alm orange og sort i Hama Midi perler
Og mit spøgelse, som måske endte med at ligne packman er kun i sort og hvid.


Jeg lagde bagepapir over og strøg


Og så græskaret
Jeg pillede dem af pladen, vendte og lagde dem på et spækbræt og strøg lidt på den anden side, stadig med bagepapiret over.


Jeg synes de blev super fineLille glade spøgelse


Fint med lys igennem de orange perler


også glad græskar


Kun 3 uger til halloween 

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv