CRICUT Explore Air 2 - MINT

2.300 kr.
Tax shipping
Inkl. moms

NY SUPER PRIS

Cricut Explorer er maskinen imellem Joy og Maker.

Den kan skære, skrive og false (med pen).
Den mest solgte Cricut maskine i USA (og den første i serien af skæremaskiner) 

Kommer med dansk stik , standard grip blå skæremåtte, en tush og fine point kniven.

NB!! GRATIS FRAGT 1-2 dage med Postnord

På lager – levering 1-2 dage
Beskrivelse

Cricut Explore air 2 er en skæremaskine er let at betjene og den skærer perfekt i folier, vinyl, pap, karton, stivet stof or meget mere. Den kan skære i over 100 forskellige materialer.

Der findes 3 forskellige slags knive til maskinen, almindelig fine point kniv, sort deep cut knife til kraftige materialer og lyserød til stof med backing.

Er man helt nybegynder og ikke har nogle værtøjer, anbefaler vi at man køber en rulle som denne,  og et af de forskellige værkstøjsæt med. Her det store sæt incl papirskærer der også har en falsespids både til maskinen og papirksæreren og her basis sættet med picker og skraber, eller det helt lille Joy sæt. Så har man nogle gode værktøjer og hvad man skal bruge for for at komme godt i gang.

Cricut Explore betjenes af Cricut softwaret "cricut Design space" der er meget enkelt at bruge. Den kan betjenest fra Mobil, tablet eller computer. Man kan lave former og textil i programmet eller tage billeder med mobilen man laver om til skærefiler. 

Der ligger også over 3000 gratis filer i designspace og ved månedligt abonnement har man adgang til over 100.000 filer og projekter og over 100 fonts. Det kan være en god måde at starte ved at tage de gratis 30 dage man kan få.

Man kan også let importere filer/SVG fra andre tegneprogrammer som Illustrator, Inkscape eller silhouette studio.

Ps. For at abonnere på Designspace skal man gøre det via appen på mobilen, betalingen bliver så trukket via appstore eller Google play.  Man kan ikke gøre det via computer i Danmark, men man kan stadig bruge Design Space på computeren bagefter (da Cricut konto på forskellige enheder er linket sammen via log in). 

Der er rigtig meget inspiration på YouTube og især Angie Holden har rigtig mange tips og tricks og inspiration til Cricut, se hendes youtube kanal her

Og så anbefaler vi selvfølgelig at melde sig ind i vores Facebook gruppe "CRICUT for ALLE" hvor man kan få inspiration, dele sine projekter og spørge om hjælp.

Cricut Explore betjenes via Bluetooth eller den vedlagte usb ledning.

Maskinen kommer med Dansk stik

Hvis man vil man ønsker at skære træ og arbejde i meget kraftige materialer er det Cricut Maker skæremaskinen man skal vælge.

Produktdetaljer
2007000
Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på denne shop. Læs mere

Megamenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv