Cricut Explore 3 + startkit

2.799,00 kr.
Tax shipping
Inkl. moms

NB Cricut har netop annonceret prisstigning på 100 kr fra 1.8 på maskinen.

HUSK AT TILKØBE SKÆREMÅTTER  DA DER IKKE ER NOGEN MED I KASSEN, OG DE BRUGES TIL ALT ANDET END CRICUT SMART MATERIALER.

Sidste nye Explore model fra Cricut. Kan med Cricut-smart-materialer skære  uden måtte og op til 3,6 m lange filer. Maskinen skærer også i dobbelt tempo af eksisterende Explore maskine.

NB. Man skal bruge skæremåtte til prøverne i materiale sættet 

Smart materialer på vej


Denne pakke indeholder

Vælg varer du vil have med

Der skal bruges skæremåtter til maskinen. Vælg her

På lager – leveringstid 1-3 dage (hvis bestilt inden kl. 14:30)
Varenr.: SK-2008338
Beskrivelse

Sidste skud på sammen.

Maskinen virker med samme tilbehør og knive som til eksisterende Explore maskine.

Kan skære lange filer hvis man feks ønsker at lave vægdekorationer, vinduesskilte, navne til biler eller både.

Cricut Explore 3 er en skæremaskine er let at betjene og den skærer perfekt i folier, vinyl, pap, karton, stivet stof or meget mere. Den kan skære i over 100 forskellige materialer. Med de nye smart materialer der kan skære uden måtte kan den skære op til 3,6 m. Smart materialerne kommer både som vinyl/skiltefolie i permanent og flytbar (remoavble), strygefolier og farvet karton med klæber på bagsiden.

Der findes 3 forskellige slags knive til maskinen, almindelig fine point kniv, sort deep cut knife til kraftige materialer og lyserød til stof med backing + Foil transfer der lægger guld/metal ark ned i det papir.

Er man helt nybegynder og ikke har nogle værtøjer, anbefaler vi at man køber en rulle som denne,  og et af de forskellige værkstøjsæt med. Her det store sæt incl papirskærer der også har en falsespids både til maskinen og papirksæreren og her basis sættet med picker og skraber, eller det helt lille Joy sæt. Så har man nogle gode værktøjer og hvad man skal bruge for for at komme godt i gang.

Cricut Explore betjenes af Cricut softwaret "cricut Design space" der er meget enkelt at bruge. Den kan betjenest fra Mobil, tablet eller computer. Man kan lave former og textil i programmet eller tage billeder med mobilen man laver om til skærefiler. 

Der ligger også over 3000 gratis filer i designspace og ved månedligt abonnement har man adgang til over 100.000 filer og projekter og over 100 fonts. Det kan være en god måde at starte ved at tage de gratis 30 dage man kan få.

Man kan også let importere filer/SVG fra andre tegneprogrammer som Illustrator, Inkscape eller silhouette studio.

Ps. For at abonnere på Designspace skal man gøre det via appen på mobilen, betalingen bliver så trukket via appstore eller Google play.  Man kan ikke gøre det via computer i Danmark, men man kan stadig bruge Design Space på computeren bagefter (da Cricut konto på forskellige enheder er linket sammen via log in). 

Der er rigtig meget inspiration på YouTube og især Angie Holden har rigtig mange tips og tricks og inspiration til Cricut, se hendes youtube kanal her

Og så anbefaler vi selvfølgelig at melde sig ind i vores Facebook gruppe "CRICUT for ALLE" hvor man kan få inspiration, dele sine projekter og spørge om hjælp.

Cricut Explore betjenes via Bluetooth eller den vedlagte usb ledning.

Maskinen kommer med Dansk stik

Hvis man vil man ønsker at skære træ og arbejde i meget kraftige materialer er det Cricut Maker skæremaskinen man skal vælge.

I kassen får man:

 • Cricut Explore® 3 maskine
 • Premium Fine-Point Blade + Housing
 • Velkomst kort
 • USB cable
 • Power adapter
 • Gratis 1 måneds prøve abonnement Cricut Access (for new subscribers)
 • 100 ready-to-make projects online
 • Materialer til prøve skæring

  + STARTKIT Materiale prøver
 • 12 farver vinyl 
 • 10 farver Paper Line karton 180g
 • 2 ark klistermærke papir til "Print then cut" klistermærker
 • Sort og hvid stryge folie ca 25x25 cm
 • 1 Ubleget bomuld stofnet og 1 mørkegråt bomulds stofnet

PS. Der er ingen skæremåtte eller tusch med den nye maskine, det skal tilkøbes.

Man skal også bruge måtte til de materialer i den tilhørende materialepakke, ligesom man stadig skal bruge måtte til alt andet en smart materials og rester af smart materials man gerne vil bruge (med andre ord, en skæremåtte er stadig et must)

.

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv