Cricut Explore 3

2.599,00 kr.
Tax shipping
Inkl. moms

HUSK AT TILKØBE SKÆREMÅTTER  DA DER IKKE ER NOGEN MED I KASSEN, OG DE BRUGES TIL ALT ANDET END CRICUT SMART MATERIALER.

Explore 3, sidste nye Explore model fra Cricut. Kan med Cricut-smart-materialer skære  uden måtte og op til 3,6 m lange filer. Maskinen skærer også i dobbelt tempo af eksisterende Explore maskine. Man skal dog stadig bruge skæremåtter til andre materialer og små rester.

Vælg varer du vil have med

Der skal bruges skæremåtter til maskinen. Vælg her

På lager – leveringstid 1-3 hverdage (hvis bestilt inden kl. 14:30)
Beskrivelse

Explore 3 virker med samme tilbehør og knive som til eksisterende Explore maskine, kan skære op til 3,6 m uden måtte hvis man bruger Smart materialer, feks ønsker at lave vægdekorationer, vinduesskilte, navne til biler eller både.

Cricut Explore 3 er en skæremaskine er let at betjene og den skærer perfekt i folier, vinyl, pap, karton, stivet stof or meget mere. Den kan skære i over 100 forskellige materialer. Med de nye smart materialer der kan skære uden måtte kan den skære op til 3,6 m. Smart materialerne kommer både som vinyl/skiltefolie i permanent og flytbar (remoavble), strygefolier og farvet karton med klæber på bagsiden.

Der findes 3 forskellige slags knive til maskinen, almindelig fine point kniv, sort deep cut knife til kraftige materialer og lyserød til stof med backing + Foil transfer der lægger guld/metal ark ned i det papir.

Er man helt nybegynder og ikke har nogle værtøjer, anbefaler vi at man køber en rulle som denne,  og et af de forskellige værkstøjsæt med. Her det store sæt incl papirskærer der også har en falsespids både til maskinen og papirksæreren og her basis sættet med picker og skraber, eller det helt lille Joy sæt. Så har man nogle gode værktøjer og hvad man skal bruge for for at komme godt i gang.

Cricut Explore betjenes af Cricut softwaret "cricut Design space" der er meget enkelt at bruge. Den kan betjenest fra Mobil, tablet eller computer via bluetooth. Man kan lave former og tekst i programmet eller tage billeder med mobilen man laver om til skærefiler. 

Der ligger også over 3000 gratis filer i designspace og ved månedligt abonnement har man adgang til over 200.000 filer og projekter og over 100 fonts. Det kan være en god måde at starte ved at tage de gratis 30 dage man kan få.

Man kan også let importere filer/SVG fra andre tegneprogrammer som Illustrator, Inkscape eller silhouette studio.

Der er rigtig meget inspiration på YouTube og især Angie Holden har rigtig mange tips og tricks og inspiration til Cricut, se hendes youtube kanal her

Og så anbefaler vi selvfølgelig at melde sig ind i vores Facebook gruppe "CRICUT for ALLE" hvor man kan få inspiration, dele sine projekter og spørge om hjælp.

Cricut Explore betjenes via Bluetooth eller den vedlagte usb ledning.

Maskinen kommer med Dansk stik

Hvis man vil man ønsker at skære træ og arbejde i meget kraftige materialer er det Cricut Maker skæremaskinen man skal vælge.

I kassen får man:

  • Cricut Explore® 3 maskine
  • Premium Fine-Point Blade + Housing
  • Velkomst kort
  • USB cable
  • Power adapter
  • Gratis 1 måneds prøve abonnement Cricut Access (for new subscribers)
  • 100 ready-to-make projects online
  • Materialer til prøve skæring

PS. Der er ingen skæremåtte eller tusch med den nye maskine, det skal tilkøbes.

.

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv