Påske kanin

Jeg har lavet en påskekanin i lag på en jutepose


Filen både på Dansk og Engelsk er på min profil i Design Space 

Jeg har brugt 5 farver Cricut smart iron-on, men der er max tre lag ovenpå hinanden.
Normal presse tid er 30 sekunder ved 170 C, men jeg giver hvert lag mindst muligt, så det ikke får for meget varme til sidst. Husk at bruge bagepapir hver gang da folien jo er fjernet.


Først lægger jeg det hele op så jeg får placeret det rigtigt inden jeg presser den underste del.
Det kan let snyde hvis man ikke får set alle delene sammen.


Jeg har først presset det gule æg 5-10 sekunder, og meget vigtigt at køle det helt inden man piller folien af, nu hvor det ikke har fået fuld varme. Den hvide kanin har også fået 5-10 sekunder. Man må lige teste når det er kølet om det sidder godt nok fast til at man kan hive folien af, men mindst mulig tid er godt.


Pink, sort og grønt græs har jeg presset på en gang, da det var muligt uden folien overlappede. Jeg køler og piller af og til sidst giver jeg det hele et samlet pres med bagepapir 10-20 sekunder.


Her det samlede tryk


Jeg synes det er sådan en fin kontrast med folien på den grove jute.


Færdig


Klar til brug

Presse tip

Når der er sømme i tøj eller som her i kanten af posen, kan det forhindre et jævnt tryk, fordi pressen mere rammer sømmen end strygefolien. I sådan tilfælde er det godt at have området hvor designet er, og her bruger jeg altid engangs polyester karklude (nye Klude?). Er der runde sømme, en v-hals, knapper kan man klippe en lille stak til så de stykker et stykke over. Her med min pose passede det perfekt bare at putte en hel klud inden i posten inden jeg pressede.

Produkter nævnt i artiklen

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på MAKERstudio shop. Læs mere

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv