Halloween on a String

Denne søde Halloween kæde er lavet uden lim, jeg er ikke stor fan af lim så hvis jeg kan undgå det er jeg glad, derfor er klæbekarton noget jeg er meget glad for. Kæbekarton eller ssmart sticker cardstock findes både til Joy og Explore/Maker. Filen har jeg delt på min design space profil her

Jeg har skåret de tre motiver og bukket dem over en snor, ...man kan sætte ansigterne på med transfertape men de er også så enkle at man bare hurtigt kan flytte delene over manuelt.


Her de 3 forskellige motiver


spøgelse bukkes over en snor 


Her er øjne og mund sat på


og et færdigt spøgelse


Ansigterne til græskar figuren


Vender og trækker bagsiden af. Da jeg ikke vil have at transfertapen klæber for meget har jeg duppet det først på min trøje.


Så har fået ansigter 


her den færdige kæde

Hovedmenu

Min ønskeseddel0

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv